Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tuntemattomaan ja takaisin

perjantai 11. toukokuuta 2012

Let the journey begin

Hui. Ensimmäinen blogikirjoitus. Askel eteenpäin kohti suuria lupauksiani. Tämän jälkeen ei voi enää perua. Tai tietysti voi, mutta olisihan se vähän noloa.

Ja tämä The Lupaus on siis suuri uhkaukseni kiertää maapallo! Ensi vuonna aion pitää välivuoden ja sen aikana tutustua tarkemmin Tellukseen.

Toistaiseksi en vielä juuri mitään konkreettista ole matkani eteen tehny, mutta lähtöpäätökseni on niin jämäkkä, ettei vielä tarvitsekaan. Töitä (= matkakassan keruuta) riittää syyskuun loppuun saakka ja lähtö koittaa lopulta lokakuun alussa. Ylioppilaskutsuihin myös lisäsin, etten kaipaa lahjaksi kukkia tai koruja, mutta rahaa reissuuni vastaanotan mielelläni.

Joitain hankintoja tosin olen jo tehnyt osittain reissuanikin silmälläpitäen. Haluan ikuistaa matkani mahdollisimman tarkkaan ja siksi hankinkin Canonin 75-300mm zoomobjektiivin. Huuto.netistä löysin lähes täysin käyttäämättömän putken + vastavalosuojan postikuluineen yhteishintaan 125e (ovh n. 300e)! Pakkohan se oli kotiuttaa...


Lisäksi talven jäljiltä kunto on päässyt melko pohjamutiin. Rinkka selässä tallustellessa ympäri riisipeltoja ei kuitenkaan varmaan jonkinlaisesta pohjakunnosta ole ainakaan haittaa, joten muutama viikko sitten aloin varovaisesti lenkkeillä. Tulos: yllätin itsenikin ostamalla elämäni ensimmäiset lenkkarit. Ehkä hieman noloa, mutta totta. En ajatellut edes ostaa näin kalliita, mutta myyjä sai ylipuhuttua... Nämä Adidaksen juoksukengät (jotka muuten myyjän mukaan sopisivat loistavasti myös vaellukseen, hehheh) olivat 40 euron alennuksessa, mutta silti hintaa jäi vielä 100 euroa.






Kesäkuussa (kun voin melko tarkkaan laskea tulevan matkabudjettini yo-juhlien jälkeen) vuorossa on ensimmäisenä lentolippujen hankinta Kilroyn kautta, rinkan osto ja lääkärisedän juttusillä käynti, jotta saan rokotukset kuntoon. Sitten vaan nautitaan Suomen kesästä, tehdään töitä ja odotetaan innolla reissua :)

Tervetuloa mukaan, pysykää kuulolla!

Tunnisteet: