Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tuntemattomaan ja takaisin

lauantai 23. kesäkuuta 2012

Lennot, check!

Tosiaan, tänne en olekaan vielä muistanut päivittää, että viime viikon keskiviikkona kävin Helsingissä Kilroyn toimistolla reissunsuunnittelussa ja tehtiin mulle näpsäkkä lentoreitti ja myyjät tekivät niistä sitten sopivan tarjouksen. Alkuviikosta maksoin lennot, ja tämä tyttö suuntaa Helsinki-Vantaalle 9.10.2012! So happy! Lennoille en edes ottanut (näin todella vastuullisesti...) 150 euron peruutusturvaa, jonka turvin lennot on mahdollista perua vielä pari päivää ennen lähtöä ja saada rahat takaisin. Eipä tule turhaa houkutusta, sillä se on menoa sitten, piste.

Reittiä en aio täällä paljastaa, eiköhän se selviä sitten reissun edetessä. Paluu Suomeen onkin sitten 9.5.2013, joten reissuaikaa on tasan seitsemän kuukautta.

Toissapäivänä kävin terveyskeskuksessa jutskailemassa jo rokotusjuttuja ja polio mulle pistettiinkin. Terveydenhoitaja suositteli keltakuumerokotetta ja hepatiitti B:tä, joten ne hoidetaan heinäkuun aikana kuntoon. Malarialääkitys on myös suositeltava parin kuukauden ajaksi.

Ylen Sinun tarinasi- video on upein pitkään aikaan näkemistäni ja sitä katsoen olenkin fiilistellyt tulevaa reissua jo monet illat.


"Sinua odotetaan. Koko maailma ja kaikki sen pienet ihmeet odottavat, että löytäisit ne. Edessä on niin paljon uutta ja vierasta, että moni kavahtaa pienuuttaan ja pelkää."

 "Toiset uskovat omistavansa jotain, jotkut paljonkin. Mutta maailma,se kuuluu elämänhaluisille. Ja tulevaisuus - se kuuluu niille, jotka uskovat unelmiensa kauneuteen. Eikä kauneudesta voi saada kyllikseen. Ahmi siis elämää, sillä siinä kohtuus on ehdottomasti liian vähän."

  "Usko unelmiisi. Tartu hetkeen ja ole läsnä siellä missä olet."

 "Lähde matkaan ja etsi polku, jotta voit kulkea sen sivussa."

Me lähdetään pian tyttöjen kanssa juhannuspiknikille. Loistojuhannusta kaikille!

Tunnisteet: ,

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Pääsykokeita ja ylppäreitä

Vähän viimeisen kuukauden tiivistystä.

Hain sekä Tampereen että Jyväskylän yliopistoihin lukemaan journalistiikkaa. Tietenkin aikomuksena vain ottaa opiskelupaikka vastaan ja lykätä aloitusta vuodella jos sellaisen sattuisin saamaan. Tampereen pääsykokeissa kävin 16.5, mutta lukumotivaatio oli niin nollassa, että huonostihan se meni. Aikakin loppui kesken ja ja... Kuusi esseetä, sananselitys- ja piirtotehtävä oli vaan mulle ihan liikaa neljään tuntiin. Lopun piirustustehtävä oli kyllä kiva. " Piirrä matkailu avartaa, yt-neuvottelut ja logo Nokian kampanjalle Nokia goes up ja keksi sopiva slogan." Jyväskylän pääsykokeisiin en edes saanut kutsua (mitä vähän ihmettelin kyllä, koska mun paperit on kuitenkin ihan hyvät), mutta eipä tarvinnut stressata niitä.

Näitä mun piti lukea...
...mutta lopulta löysin itseni lukemasta näitä ilta toisensa jälkeen



 Ylppärit olikin jo sitten 2.6 ja päivä oli ikimuistoinen ja mahtava ja kaikkea muuta kliseistä. Kävin pokkaamassa kolme stipendiä, pidin ylioppilaan puheen ja loppupäivän kilistelinkin alkumaljoja vieraiden kanssa, joita lopulta kävi n. 100 henkilöä päivän aikana. Edes kurja sää (=rankkasade ja about pyörremyrskyvaroitus) ei pilannut juhlafiilistä! Illalla sit tietysti jatkoille paikalliseen juottolaan, ihan jees jatkotkin oli.

Kutsukortit, joita tehden vietin enemmän aikaa kuin yo-kokeisiin lukemiseen ikinä.

Tämmöisiä ihania neitoja löytyi mun huoneesta :)
Sukulaisilta tuli lahjana pääasiassa matkakassaan menevää rahaa, josta oli maininta jo kutsuissakin.
Joku vähän liian innokas boolinjuoja...
Opiskelijabudjettiystävällinen uusi ratsuni Nökö

Pakollinen happy family-potretti.
Kaikki siskot samassa läjässä
Sitten vielä loppuun ne "viralliset" yo-kuvat, jotka kuvasi sellainen superlahjakas tyyppi kuin Mikko Puttonen.


Tunnisteet: ,

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kolumni ulos jee

Tällainen nopea välipäivitys tähän väliin.

Kesän ajan olen Keskisuomalaisen nuorisotiimissä mukana ja pari viikkoa sitten 30.5 julkaistiin multa eka teksti, välivuosiaiheinen kolumni. Sen voit lukea täältä.

Takana on yhdet pääsykokeet ja yo-juhlat ja ne pitivätkin mut aika kiireessä viime viikot. Viikonlopun olen tosi kiinni töissä (tulin juuri ajamasta postin, nyt meen nukkuu muutamaksi tunniksi ja sitten takaisin varsinaisiin töihin), mutta yritän alkuviikosta palailla pääsykoe- ja yo-postauksen merkeissä.

Kivaa viikonloppua kaikille!

Tunnisteet: